Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

H iLink xρυσός χορηγός του συνεδρίου Solutions 9: 30+ logistics benchmarks for leading Supply Chains

H iLink συνεισφέρει με χρυσή χορηγία στη διεαξωγή του online συνεδρίου Solutions 9: 30+ logistics benchmarks for leading Supply Chains που διοργανώνει το Supply Chain Institute με την υποστήριξη της Planning στις 21 και 22 Οκτωβρίου.

Το βασικό ζητούμενο του συνεδρίου είναι το τι πρέπει να μετρηθεί, για ποιο λόγο και πως θα αξιοποιηθεί το αποτέλεσμα της μέτρησης κατά τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους του το τμήμα Supply Chain της επιχείρησης. Στόχος του συνεδρίου, μεταξύ άλλων, αποτελεί η εξαγωγή των benchmarks του κλάδου που θα μας δείξει που βρίσκεται η αγορά. Συγκεκριμένα, θα αναδειχθούν επιτόπου περισσότερα από 30 benchmarks με live ψηφοφορία των συμμετεχόντων.

Η iLink, τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, θα παρουσιάσει case studies πελατών της μέσα από τα οποία θα επιχειρήσει να εξηγήσει πως η θεωρία μπορεί να γίνει πράξη χρησιμοποιώντας την τηλεματική και προηγμένες λύσεις πληροφορικής. Πώς δηλαδή αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες είναι εφικτή η μέτρηση, η παρακολούθηση και ο εντοπισμός των δεικτών απόδοσης (KPI), μια διαδικασία που οδηγεί στην ελαχιστοποίηση του κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας του τμήματος logistics.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στη σελίδα του Supply Chain Institute.

Share this post