H iLink στηρίζει το 10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE & CONNECTED WORLD

mwc-logo

H iLink στηρίζει το φετινό Infocom Mobile, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά την Τρίτη 14 Ιουλίου.

Το 10o ΣΥΝΕΔΡΙΟ MOBILE & CONNECTED WORLD - Smart Connected World: The holy grail of connectivity! θα επιδιώξει να αναδείξει τα ζητήματα και τις λύσεις σε τέσσερις τομείς: Ο πρώτος είναι αυτός των υλικοτεχνικών υποδομών (hardware), καθώς έγινε προφανές κατά τη διάρκεια της «καραντίνας» ότι χρειάζεται διαρκή αναβάθμιση ο εξοπλισμός που διαθέτουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Ο δεύτερος είναι αυτός του λογισμικού και των εφαρμογών που θα έρθουν να καλύψουν τις νέες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί. Ανάγκες που απαιτούν και διαφορετικές, πιο σύγχρονες υπηρεσίες, ένας τομέας που θα σχολιαστεί στην τρίτη ενότητα του συνεδρίου. Τέλος, τα νέα και πιο ευέλικτα μοντέλα λειτουργίας με την εργασία εξ αποστάσεως να έρχεται στο προσκήνιο είναι ένας άλλος σημαντικός τομέας που θα απασχολήσει το φετινό Infocom Mobile αφού όλα δείχνουν ότι το remote working ήρθε για να μείνει.

H iLink θα συμμετέχει ενεργά στη 2η ενότητα (11:30 - 14:00) Cloud & Υπηρεσίες: As you like it! μέσω ομιλίας για την εφαρμογή της τεχνολογίας του Blockchain και την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο του συνεδρίου: mwc.gr.

Συμμετοχή της iLink στην πρωτοβουλία #DigitalSolidarityGR

Η iLink Νέες Τεχνολογίες επιχειρεί να στηρίξει τις εταιρείες που κινούν καθημερινά το στόλο των οχημάτων τους για να τροφοδοτήσουν την αγορά τροφίμων, φαρμάκων και λοιπών προϊόντων για την ικανοποίηση των βασικών και όχι μόνο αναγκών μας. Η iLink παρέχει για τρεις μήνες την πλατφόρμα πολλαπλής δρομολόγησης και διαχείρισης δρομολογίων PowerFleet Optimo στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #DigitalSolidarityGR που οργανώνεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Με το PowerFleet OPTIMO οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας μπορούν να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν από τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας και να διαχειριστούν αποτελεσματικά το πρόβλημα του προγραμματισμού και της βελτιστοποίησης των καθημερινών τους δρομολογίων

Η υπηρεσία παρέχεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας PowerFleet OPTIMO, από οποιοδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ο υπεύθυνος κίνησης έχει τη δυνατότητα, ακόμα και από το σπίτι του, να τροφοδοτήσει το σύστημα με τις απαραίτητες πληροφορίες και στη συνέχεια με αυτόματο τρόπο να δημιουργήσει δρομολόγια για τα διαθέσιμα οχήματα λαμβάνοντας υπόψη πλήθος παραμέτρων (χρονικά παράθυρα, ζήτηση, χωρητικότητα, βάρδιες οχημάτων και πολλά άλλα).

Οι οδηγοί αξιοποιώντας την εφαρμογή Android στο smartphone ή το tablet τους μπορούν να πλοηγηθούν προς τα σημεία παράδοσης, να ενημερώσουν το γραφείο κίνησης μέσω μενού επιλογών ή/και ελεύθερου κειμένου για την εξέλιξη των παραδόσεων και να αποστείλουν με άμεσο τρόπο αποδεικτικά παράδοσης (Proof of Delivery). Όλη η πληροφορία αποθηκεύεται στο PowerFleet OPTIMO, δίνοντας τη δυνατότητα στον υπεύθυνο κίνησης να είναι ενήμερος για την πορεία των διανομών σε πραγματικό χρόνο.

Η ομάδα της iLink βρίσκεται στη διάθεσή σας για περισσότερη ενημέρωση και επικοινωνία, καθώς διαθέτει όλα τα κατάλληλα μέσα και είναι άρτια προετοιμασμένη για να παράσχει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις υπηρεσίες της και στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Fleet Management Suite από την iLink στην 7η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics - Cargo Truck & Van Expo 2019

iLink Fleet Management Suite Truck & Van Expo - Logistics 2019

H iLink θα παρουσιάσει φέτος στην Cargo Truck & Van Expo 2019 που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo παράλληλα με την 7η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics» και το πολυσυνέδριο Logi.c, την πλήρη και αναβαθμισμένη σουίτα της για τη διαχείριση στόλου οχημάτων PowerFleet OPTIMO. Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη στο stand A15 στο Hall 4.

Το PowerFleet OPTIMO, προάγοντας την τηλεματική με το απλό GPS tracking σε ένα ανώτερο επίπεδο και συνδυάζοντας στο ίδιο περιβάλλον εργασίας όλες τις απαραίτητς υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη διαχείριση στόλου οχημάτων, περιλαμβάνει:

  • Πολλαπλή Δρομολόγηση oχημάτων με ποικίλες παραμέτρους όπως χρονικά παράθυρα διαθεσιμότητας επίσκεψης, χωρητικότητα φορτηγών, σημεία περιορισμένης πρόσβασης κλπ.
  • Artificial Intelligence λογική για τον υπολογισμό της διάρκειας των επισκέψεων στα σημεία ενδιαφέροντος μέσω GPS και αυτόματη χρήση των στοιχείων στη δρομολόγηση.
  • Proof of Delivery και πλοήγηση οδηγού μέσω mobile app.
  • Real Time επίβλεψη εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου μέσω GPS ή mobile app και σχετικές ειδοποιήσεις στην περίπτωση παρέκκλισης από το δρομολόγιο.
  • ERP Οχημάτων με καρτέλα συντηρήσεων, καταχώρηση τιμολογίων, ασφαλιστήριων συμβολαίων, αναλυτικές αναφορές λειτουργίας και κόστους λαμβάνοντας υπόψη την απόσβεση παγίων και πολλά άλλα
  • Ασφαλή Οδήγηση μέσω της εποπτείας ορίων ταχύτητας, στροφών και θερμοκρασίας κινητήρα, απότομων φρεναρισμάτων, κατανάλωσης καυσίμων κλπ.
  • Προστασία των Εμπορευμάτων μέσω της παρακολούθησης της θερμοκρασίας και της υγρασίας των προϊόντων, καθώς και το άνοιγμα της πόρτας του θαλάμου.

Σας περιμένουμε 9-11 Νοέμβρη για μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων της Fleet Management Suite στο Metropolitan Expo (stand A15, Hall 4).

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκλησή σας κάνοντας κλικ εδώ

Η iLink επίσημος υποστηρικτής του συνεδρίου Blockchain in Supply Chain

Blockchain in Supply Chain

Το πρώτο Blockchain in Supply Chain Conference που διοργανώνεται από τη Boussias Communications θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Kastri (Αίθουσα Αθηνά Ι) την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019. H iLink λόγω της πολυετούς εμπειρίας και ενασχόλησής της με τα θέματα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρευρίσκεται στο συνέδριο ως επίσημος υποστηρικτής. Μεταξύ των παρουσιάσεων θα αναλυθεί η λύση της iLink για το Blockchain in Logistics.

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τις τεράστιες δυνατότητες της σχετικά πρόσφατης τεχνολογίας του blockchain, που – διαθέτοντας εκ κατασκευής τη δυνατότητα της κρυπτογραφημένης και αποκεντρωμένης λειτουργίας για κάθε δικτυακή καταγραφή συναλλαγής σε ψηφιακά «δεφτέρια» (ledgers) – προσφέρει ασφάλεια, διαφάνεια, ταχύτητα και κερδοφορία.

Κορυφαίοι ομιλητές, εκπρόσωποι της αγοράς και ειδικοί στο blockchain θα αποκαλύψουν στο συνέδριο λύσεις και μεθόδους που αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Μαζί με την iLink υποστηρίζει το συνέδριο η Accenture, καθώς επίσης η IBM και η EY με τις χορηγίες τους. Δείτε την agenda του συνεδρίου και περισσότερες πληροφορίες εδώ

H iLink στο συνέδριο Mobile & Connected World

conferece presentation

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Mobile & Connected World, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 9η χρονιά, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με γενικό τίτλο «Building the 5G ecosystem».

Παράλληλα με την Ολομέλεια του φετινού Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μια θεματική ενότητα που είχε ως κεντρικό αντικείμενο τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της χώρας μας και τις ενδεχόμενες ευκαιρίες που μπορούν να υπάρξουν ως αποτέλεσμά του για την ανάκαμψη της Παραγωγικότητας, Οικονομίας και του Βιοτικού Επιπέδου των Πολιτών. Πραγματοποιήθηκε μια σειρά από παρουσιάσεις, από στελέχη θεσμικών φορέων και Επιχειρήσεων και εκπροσώπους της Ακαδημαϊκής κοινότητας, σχετικές με τρεις τεχνολογικούς τομείς στρατηγικής σημασίας για την Ευρώπη και την Ελλάδα: Τεχνητή Νοημοσύνη, Blockchains, και Έξυπνα Δίκτυα (5G & ΙοΤ) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν να την ανάπτυξη εφαρμογών σε έξυπνα περιβάλλοντα (π.χ. smart cities, smart factories, κτλ.) για την βελτίωση της επαφής των πολιτών με το κράτος, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η iLink συμμετείχε στο συνέδριο μέσω της παρουσίασης για το Blockchain στα Logistics του Παναγιώτη Ζήκου, συνιδρυτή της iLink. Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.